Verzending

Stadswaar werkt samen met Homerr en DHL. Bekijk de actuele status van je bestelling op je ‘Bestellingen’ pagina in jouw account.

Homerr

Homerr is een duurzaam en sociaal netwerk van BuurtPunten en ServicePunten bij jou in de buurt waar je jouw pakket rechtstreeks naartoe kunt sturen. Zij geloven dat pakketbezorging slimmer en duurzamer kan. Daarom maken ze gebruik van bestaande ritten en gebruiken de onbenutte capaciteit van vervoerders. Hiermee besparen ze tot wel 79% CO2 en een hoop busjes op de weg. Next-day delivery is enorm belastend voor het milieu en vaak helemaal niet per se nodig.

Bij Homerr is de gemiddelde levertijd 3 tot 5 werkdagen. De koeriers komen inmiddels meerdere keren per week langs de HomerrPunten om pakketten te halen en brengen. Om CO2 te besparen doen ze dit niet standaard iedere dag. Ook is hun distributiecentrum niet ‘s nachts geopend. Pakketten worden daar op werkdagen verwerkt.

DHL

Wil je je bestelling liever thuis ontvangen? Kies dan voor verzending met DHL.

Samen streven wij ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Dit is vaak al binnen twee werkdagen. Bekijk de actuele status van je bestelling op je ‘Mijn bestellingen’ pagina. Wanneer je niet thuis bent op het moment van bezorging, dan zal de bezorger proberen het pakket bij de buren aan te bieden. Als de buren het pakket in ontvangst hebben genomen, zal de bezorger een kaartje bij jou in de brievenbus doen met daarop het huisnummer waar het pakket is afgeleverd.

VERZENDKOSTEN

Voor Homerr zendingen rekenen wij geen verzendkosten. Wil je jouw bestelling liever thuis ontvangen? Dan kan je kiezen voor bezorging door DHL. Voor DHL zendingen rekenen wij een toeslag van €3,95.

Heb je vragen over verzending in jouw land? Neem dan contact op met ons via de e-mail info@stadswaar.nl of telefoon +31 (0)85 301 89 77. Wij kunnen je informeren over verzendkosten en levertijd, en je helpen je graag met bestellen.

LEVERTIJDEN & DEELLEVERINGEN

We streven ernaar om je bestelling binnen twee tot drie werkdagen te leveren. Op de site wordt per artikel aangegeven wat de verwachte levertijd is. Wanneer jouw bestelling wordt verzonden ontvang je van ons een e-mail met daarin een tracking nummer. Met het tracking nummer kan je de bestelling eenvoudig volgen. Op deze manier kun je precies zien waar je pakketje is, en wanneer het wordt bezorgd.

Heb je meerdere artikelen besteld? Dan geldt de levertijd van het artikel met de langste levertijd.

Wil je een product sneller ontvangen? Neem dan contact op met ons via de e-mail info@stadswaar.nl of telefoon +31 (0)85 301 89 77.

VERTRAAGDE LEVERING

Wij doen ons uiterste best bestellingen binnen de aangegeven levertijd te bezorgen. Wanneer een levering vertraagd is, proberen wij je hier zo snel mogelijk van op de hoogte te stellen. Check de actuele status van je bestelling in je account.

NIET LEVERBARE ARTIKELEN

Wij streven ernaar alle bestelde artikelen te leveren. Mocht een artikel toch niet leverbaar zijn, dan word je hier per e-mail van op de hoogte gesteld. Wij zorgen er dan voor dat het bedrag binnen twee tot drie werkdagen op je rekening wordt teruggestort.