Ruilen en retourneren

Stadswaar staat voor service en kwaliteit. Het kan ondanks onze inspanningen gebeuren dat een product niet voldoet aan je verwachtingen. Je kunt bij ons gemakkelijk retourneren. Het retourneren van producten is tot veertien dagen na aankoop mogelijk, mits het product ongebruikt en onbeschadigd is.

Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. U kunt een mail sturen naar info@stadswaar.nl of neem telefonisch contact met ons op +31 (0)85 301 89 77.

RETOURVOORWAARDEN

Voor het retourneren van internetbestellingen gelden de volgende voorwaarden:

  • Binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling moet de retour worden gestuurd.
  • Je kunt ook binnen 14 dagen gebruik maken van het herroepingsrecht door ons een verklaring te sturen dat je van de koop wil afzien.
  • Het artikel is compleet, niet gebruikt, gedragen of beschadigd (passen mag wel).
  • Indien het artikel aantoonbaar gedragen of gebruikt is (meer dan noodzakelijk), dan is de berekende waardevermindering voor rekening van de klant.
  • De originele kaartjes en labels zijn, indien redelijkerwijs mogelijk, nog bevestigd aan het artikel.

RUILEN

Wil je een product ruilen? Volg in dat geval de retourprocedure en plaats een nieuwe order voor de nieuwe producten die je wenst te ontvangen. Eenvoudig en snel!

TERUGBETALING

Bij een retour wordt het bedrag binnen maximaal tien werkdagen, na verwerking van de retour, teruggestort op de rekening waarmee je hebt betaald.

Wij mogen wachten met terugbetalen totdat we de producten hebben ontvangen.

Let op: betaalde verzendkosten worden niet vergoed!